Συνεχίζεται το μπάχαλο...
Σύγχυση επικρατεί σχετικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και το αν αυτή δικαιώνει τον Ολυμπιακό και κατακυρώνει υπέρ του τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ή απλώς καλεί τον αθλητικό δικαστή να εξετάσει την υπόθεση, πράγμα που δεν είχε κάνει εξ αρχής δηλώνοντας αναρμόδιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Η ΕΟΚ με την ακόλουθη επιστολή της προς το ΑΣΕΑΔ ζήτησε την αποσαφήνιση και ερμηνεία της υπ. αρ. 101/19-12-2014 απόφασής του:
«Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.
Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της»
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπουδαία νέα για Λεσόρ: «Στην τελική ευθεία - Το τελικό τεστ και το χρονοδιάγραμμα»
- Έσοδα «χρυσάφι» ο Παναθηναϊκός: Πόσα έβγαλε στο Europa League
- «Βόμβες» Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μακάμπι - Παναθηναϊκός 75-71
- Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Γιούρτσεβεν, ο όρος στο συμβόλαιό του
- Παναθηναϊκός, Europa League: Πότε παίζει το τελευταίο ματς, το κανάλι
