Ο Μπαριέντος, ο Έκι και ο Νίνης!
Η Ροζάριο Σεντράλ φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό, αφού από την ομάδα της Αργεντινής οι “πράσινοι” είχαν αποκτήσει τον Έκι Γκονζάλες!
Τώρα ο Παναθηναϊκός φέρεται να ψάχνεται για έναν άλλον επιτελικό μέσο, εάν πιστέψουμε τα λόγια του μάνατζερ του 23χρονου Φερνάντο Μπαριέντος!
Ο ατζέντης Μαρτίν Σενδόα μιλώντας σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, τόνισε μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν σύλλογοι διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι ο Παναθηναϊκός, που ενδιαφέρεται για τον Φερνάντο, είναι μεγάλος σύλλογος και πληρώνει. Προφανώς θα ζητήσουμε να δοθεί όλο το ποσό που πρέπει στη Ροζάριο για τον αποδεσμεύσει. Συζητάμε έντονα”.
Πάντως ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή του Νίνη δεν φαίνεται να ψάχνει για “δεκάρι”, με τον Μπαριέντος να έχει συμβόλαιο με τη Ροζάριο για έναν ακόμη χρόνο (Δεκέμβριο του 2015), ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λανούς, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.
Στην Ευρώπη ο Αργεντινός έχει έρθει μία φορά για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ Β’, πριν από τρία χρόνια αλλά δεν μακροημέρευσε.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πηγή: Sportit
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για το μέλλον του Σερέλη
- Τέλος η υπόθεση Φρανσίσκο για Παναθηναϊκό
- «Εκεί περιμένω το μπαμ του Παναθηναϊκό - Οι πιθανές απολαβές»
- Παναθηναϊκός, Conference: Οι πιθανοί αντίπαλοι και το γκρουπ στη League Phase
- Βίντεο: Έτοιμο το ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-Πάκσι, τι αλλάζει στις εξέδρες
