Τους... ξέρανε ο Ίβανσιτς
Ηθελε δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το ματς στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», όταν στην τελευταία φάση ο Αντρέας Ιβανσιτς έσωσε το βαθμό (1-1) για τη Λεβάντε κόντρα στη Σοσιεδάδ.
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο φινάλε του ματς, η Λεβάντε πήρε το βαθμό κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ (1-1) για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και ισοβαθμεί με την ομάδα του Μόγιες στη 14η θέση.
Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ σε μία εκ των τριών μόλις τελικών που έφτιαξαν στο παιχνίδι, με τον Κανάλες να κάνει το 0-1 στο 48′.
Ωστόσο το χέρι του Κάρλος Μαρτίνεθ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε το δικαίωμα στον Ίβανσιτς να γράψει από τα έντεκα βήματα το 1-1 στο 90’+3′ και να στείλει αμφότερες τις ομάδες στους 15 βαθμούς, μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
- Παναθηναϊκός: Η νέα λογική στις μεταγραφές και τα «σχόλια» για Αντίνο-Γιάγκουσιτς
- Παπαθεοδώρου: «Η ανατροπή της δεκαετίας αν ο Μαρινάκης κάνει ομάδα στο μπάσκετ»
- Απίστευτος Ρογκαβόπουλος: Η ατάκα «άσε τον να παίξει» στον Αταμάν για Όσμαν
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κάουα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου
