Επιστρέφει ο ένας, οι άλλοι δανεικοί
Η «διάλυση» της Νίκης Βόλου προσέθεσε τα τελευταία 24ωρα ακόμη ένα θέμα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καλούνται πλέον να το επιλύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο λόγος για τους πέντε παίκτες (Μαρινάκης, Ταμπάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος) οι οποίοι είχαν δοθεί «δανεικοί» στη θεσσαλική ομάδα και πλέον αναμένεται, μετά τα Χριστούγεννα, να επιστρέψουν στο «τριφύλλι».
Κι αν για τον Μαρινάκη είναι δεδομένη η επιστροφή και η ενσωμάτωσή του στην πρώτη ομάδα, για τους άλλους τέσσερις οι «πράσινοι» είναι ήδη σε επαφές με ομάδες της Superleague (Πανθρακικό, Γιάννενα, Κέρκυρα σύμφωνα με πληροφορίες), προκειμένου να δοθούν εκ νέου «δανεικοί».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!
.jpg)