"Ξέρανε" την Μπαρτσελόνα
Η Εστουδιάντες επιβλήθηκε 102-96 των “μπλαουγκράνα” στη Μαδρίτη και τούς στέρησε τη δυνατότητα να αναρριχηθούν στην κορυφή εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Μάλαγα νωρίτερα.
Η ομάδα του Πασκουάλ ξεκίνησε καλύτερα (31-21 στο πρώτο δεκάλεπτο), αλλά οι “φοιτητές” γύρισαν σταδιακά το ματς, καταφέρνοντας στην τελευταία περίοδο να προσπεράσουν 79-77, να ξεφύγουν 89-79 και να φτάσουν σε μια μεγάλη έκπληξη παρά την αντεπίθεση της Μπάρσα, η οποία πλησίασε στους δύο (95-93).
Βαν Λάκε και Μαρτίν είχαν 25 και 24 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Σαλγάδο σταμάτησε στους 20 αποτελώντας τους δήμιους των Καταλανών. Από την άλλη πλευρά ο Ντόλμαν είχε 25 και ο δεύτερος Τόμας μόλις 16. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν μπόρεσε να παίξει περισσότερο από 16 λεπτά, πετυχαίνοντας 5 πόντους και έχοντας 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαλάχ-Εντίν: Το deal και ο όρος που προτείνει ο Παναθηναϊκός στη Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Ο Φαλ «ξεχνά» τον Σεπτέμβριο
- Καλάμπρια: Απέρριψε εκατομμύρια, έμεινε στην Ευρώπη και έγινε σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό
- Συμφώνησε με Σαλάχ-Εντίν ο Παναθηναϊκός, ψάχνει το «ναι» της Ρόμα!
- Ελληνική ομάδα ρίχνει... βόμβα με τον Σισοκό του Παναθηναϊκού!
