Σπάει τον δανεισμό του παίκτη ο Παναθηναϊκός
Ο… καπνός που βγήκε τις προηγούμενες ημέρες από ιταλικές ιστοσελίδες περί επιθυμίας του Βαλμίρ Μπερίσα να φύγει από το «τριφύλλι» και να επιστρέψει στη Σουηδία, για να «ξυπνήσει» την καριέρα του, καταπώς φαίνεται έχει και «φωτιά», με τα σουηδικά ΜΜΕ να πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα πιο κάτω.
Οπως ανέφερε η ιστοσελίδα Hallandsposten.se σε δημοσίευμα που «ανέβασε» τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να «σπάσει» τον δανεισμό του 19χρονου επιθετικού (που πέρασε και δεν… ακούμπησε το τελευταίο 5μηνο), ο οποίος θα επιστρέψει στις πρώτες μέρες του χρόνου στη Ρόμα.
Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός, με την πρώην ομάδα του Χάλμσταντ να δείχνει ένας πολύ πιθανός προορισμός.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα
