Δεν πωλείται ο Καρέλης!

Δεν πωλείται ο Καρέλης!

Ξεκάθαρη η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Καρέλη, που υπολογίζεται στον βασικό κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. “Δε θα γίνουμε Ολυμπιακός εμείς…”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η φετινή χρονιά, που κάνει με τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα, την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και το γκολ στην Φινλανδία είναι λογικό να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των ξένων σκάουτερ για τον Νίκο Καρέλη.

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και πλέον είναι από τους βασικούς επιθετικούς της ομάδας. Και από τους παίκτες του βασικού κορμού για την ερχόμενη 4ετία.

Εξάλλου πριν λίγες ημέρες ο Καρέλης υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Στην Ιταλία γράφεται, ότι η Τορίνο ενδιαφέρεται έντονα για τον Καρέλη κι ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση ύψους 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Η ιταλική ομάδα, όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αποφασίσει να αρνηθεί οποιαδήποτε πρόταση κατατεθεί για τον παίκτη εκτός αν πρόκειται για κάτι εξωπραγματικό.

Η θέση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και της διοίκησης της ομάδας για τον Νίκο Καρέλη είναι η εξής: «Ο παίκτης δεν πωλείται. Είναι από τους παίκτες του βασικού κορμού για τα επόμενα χρόνια και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον δώσουμε».

Μάλιστα στον Παναθηναϊκό φέρνουν σαν… αντι-παράδειγμα τον Ολυμπιακό και λένε, ότι «δεν θα γίνουμε σαν τον Ολυμπιακό που αλλάζει όλη την ομάδα κάθε χρόνο και ξεπουλάει παίκτες».

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν έναν βασικό κορμό παικτών, που θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με δύο-τρεις μεταγραφές έτοιμων παικτών με στόχο η ομάδα από του χρόνου να είναι ώριμη και απόλυτα έτοιμη να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος να είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κατάκτησή του και να κάνει και πάλι καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα στην Ευρώπη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News