Ο χορός εκατομμυρίων για τον Καρέλη

Ο χορός εκατομμυρίων για τον Καρέλη

Μια ολόκληρη ιστορία έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Νίκου Καρέλη και το ενδιαφέρον της Τορίνο για την απόκτησή του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από την Ιταλία οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρεται ως δεδομένο ότι η Τορίνο όχι απλά ενδιαφέρεται αλλά έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Καρέλη.

Υπογραμμίζεται δε ότι η Τορίνο σκοπεύει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για να πείσει το Τριφύλλι να παραχωρήσει τον Κρητικό επιθετικό. Παράλληλα επισημαίνεται ότι στην ελληνική ομάδα επιθυμούν ακριβώς το διπλάσιο ποσό για να συναινέσουν στην παραχώρηση του Καρέλη. Αυτά από την Ιταλία. Γιατί από την Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικές οι πληροφορίες.

Στον Παναθηναϊκό υπογραμμίζεται ότι ο Καρέλης δεν πωλείται! Τραβούν μια κόκκινη γραμμή, όπως είχαν κάνει και την περασμένη άνοιξη με τον Μάρκους Μπεργκ, επισημαίνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Καρέλης ανήκει στην κατηγορία ποδοσφαιριστών που στελεχώνει ως μέλος της πρώτης γραμμής τον Παναθηναϊκό.

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε τη γενική φιλοσοφία της διοίκησης όπως αυτή είχε εκφραστεί από τον πλέον αρμόδιο, τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω της συνέντευξής του στο sdna.gr. Ποια είναι αυτή; Ότι στον Παναθηναϊκό χτίζεται η ομάδα του μέλλοντος με Έλληνες φιλόδοξους και ταλαντούχους παίκτες και δεν υπάρχει διάθεση πωλήσεων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News