Σε άλλες... πολιτείες ο Σανμαρτεάν!
Στη Σαουδική Αραβία, όπου θα φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ, θα ταξιδέψει το καλοκαίρι ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, καθώς, το βράδυ του Σαββάτου, υπέγραψε το συμβόλαιό του!
Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, σύμφωνα με τους Ρουμάνους, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο με την Αλ Ιτιχάντ και αυτό συνέβη μάλιστα εδώ και μερικούς μήνες.
Με τον διεθνή μέσο να κερδίσει 1εκ. ευρώ το χρόνο. Οι Άραβες ανακοίνωσαν μάλιστα ότι πήραν τον παίκτη ως ελεύθερο και δεν κατέβαλλαν χρήματα στην πρώην ομάδα του.
Ο Σανμαρτεάν και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας θα μεταβούν στο Ντουμπάι σε μια εβδομάδα, καθώς στα ΗΑΕ θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ.
Να θυμίσουμε πως ο Σανμαρτεάν έκανε σούπερ χρονιά το 2014 με την Στεάουα, κερδίζοντας ξανά θέση στην εθνική . Σε ψηφοφορία της ιστοσελίδας «dolcesport.ro» επελέγη παίκτης της χρονιάς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Κουτσιαύτης «τελείωσε» τα ψέματα: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά
- Who is who: Ποιος είναι ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- Σαλάχ-Εντίν: Η αξία του 24χρονου που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η αιχμηρή αναφορά στο match report για το γκολ που δεν μέτρησε
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το «Glass Floor» στο «Παύλος Γιανακόπουλος»
