Είπε το "ναι" για Ροντρίγκες
Το πρώτο πράσινο φως για τη μεταγραφή του Γκιγέρμο Ροντρίγες στον Παναθηναϊκό δόθηκε από τη Βερόνα, η οποία ενημέρωσε τον Λεωνίδα Βόκολο πως ο Ουρουγουανός στόπερ είναι προς παραχώρηση και πλέον οι δύο ομάδες μπήκαν σε ανοικτή διαπραγμάτευση.
Οι «πράσινοι» θέλουν τον 30χρονο άσο δανεικό με οψιόν αγοράς (δίνοντας 3ετές στον ίδιο απ’ το καλοκαίρι), ενώ η Βερόνα σε πρώτη φάση ζητάει ένα ποσό (και) για τον δανεισμό του (περίπου 100.000 ευρώ).
Επ’ αυτού γίνεται η διαπραγμάτευση και ως το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, αφού πιέζει και ο Ροντρίγες.
Χθες έμεινε εκτός αποστολής απ’ τον εκτός έδρας αγώνα με την Εμπολι (0-0) επικαλούμενος ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στην Ιταλία συνέδεαν το γεγονός αυτό με τη μεταγραφή του, τονίζοντας πως και η Βερόνα έχει αποφασίσει να ανοίξει τον δρόμο για την αποχώρησή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!