"Περισσότερα σε λίγες μέρες για το συμβόλαιο"

"Περισσότερα σε λίγες μέρες για το συμβόλαιο"

Μιλώντας στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Χρήστος Δώνης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει νικηφόρο σερί με τον κόσμο του στο πλευρό του και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά όσα είπε:
«Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά και να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σερί».

Για το αν άλλαξε κάτι στο ματς με τον Εργοτέλη: «Δεν αλλάζει κάτι. Στις προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε στα τελειώματα. Αυτό ήταν που έλειπε από το παιχνίδι μας, να τελειώνουμε τις φάσεις. Όπως φάνηκε αν αξιοποιείς τις πρώτες ευκαιρίες που έχεις, το έργο σου γίνεται πιο εύκολο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Όλα τα ματς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Θα είναι δύσκολο ματς και ο Λεβαδειακός θα έρθει να παίξει κλειστά. Πρέπει να παίξουμε σωστά για να τους διασπάσουμε. Επιθετικά είναι μια καλή ομάδα και αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πρόβλημα».

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το κάτι παραπάνω: «Είναι θετικό το ότι θα δώσουμε τα περισσότερα ματς στην Αθήνα και μάλιστα τα πιο πολλά στην έδρα μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ματς όπως πρέπει ειδικά στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας και να τα πάρουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να τα πούμε καλύτερα για αυτό».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News