Άρης Γάτας: Ο λόγος που δικαιώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΗΕΑ
Πειθαρχικά ελεγκτέο έκρινε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΗΕΑ με ομόφωνη απόφαση, δημοσιογράφο και Μέσο, ύστερα από έγκληση του ρεπόρτερ της ΕΡΤ Άρη Γάτα για προσβλητικές και συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η ποινή που επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό είναι αυτή της απλής επίπληξης, ενώ αναμένεται η προσφυγή της υπόθεσης καταρχήν σε δεύτερο βαθμό.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές που έκανε ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, προτίθεται να προσφύγει και στην ποινική δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Γάτας είχε καταγγείλει αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, τονίζοντας στην καταγγελία του ότι συνάδελφοί του έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ύστερα από ρεπορτάζ του για θέματα που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπάθας: «Κόκκινη στον Μλαντένοβιτς, κανένα πέναλτι σε Ουναχί» - Δεν ανέφερε... Πιρόλα! (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Κόκκινη κάρτα στον Πιρόλα, καθόρισε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (vid)
- Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-2
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε επικό βίντεο: Οπαδοί τραγουδούν Πέγκυ Ζήνα στον Κέντρικ Ναν (vid)
- Ειρωνικό σύνθημα από τη Θύρα 7: «Μείνε-μείνε, Αλαφούζο μείνε!» (vid)