Ομάδα εκτός Αγγλίας για Μαυρία
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Συμφωνα με την τοπική Sunderland Echo, ο Έλληνας εξτρέμ συνεχίζει να μην υπολογίζεται στις «Μαύρες Γάτες» και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί στο άμεσο μέλλον ως δανεικός (ή και με κανονική μεταγραφή αν ήταν δυνατό) σε ομάδα εκτός Αγγλίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε έντονα το φετινό καλοκαίρι ώστε να τον κάνει και πάλι δικό του, ωστόσο η συμφωνία δεν «έκλεισε».
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ακόμα και μετά την παραμονή του στη Σάντερλαντ το φετινό καλοκαίρι, μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Ντικ Άντβοκαατ στις «Μαύρες Γάτες», όπου έχει πραγματοποιήσει μόλις έξι συμμετοχές από το 2013, όταν και πήρε μεταγραφή για το «Στάδιο του Φωτός».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»