Ομάδα εκτός Αγγλίας για Μαυρία
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Συμφωνα με την τοπική Sunderland Echo, ο Έλληνας εξτρέμ συνεχίζει να μην υπολογίζεται στις «Μαύρες Γάτες» και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί στο άμεσο μέλλον ως δανεικός (ή και με κανονική μεταγραφή αν ήταν δυνατό) σε ομάδα εκτός Αγγλίας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε έντονα το φετινό καλοκαίρι ώστε να τον κάνει και πάλι δικό του, ωστόσο η συμφωνία δεν «έκλεισε».
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ακόμα και μετά την παραμονή του στη Σάντερλαντ το φετινό καλοκαίρι, μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Ντικ Άντβοκαατ στις «Μαύρες Γάτες», όπου έχει πραγματοποιήσει μόλις έξι συμμετοχές από το 2013, όταν και πήρε μεταγραφή για το «Στάδιο του Φωτός».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)