"Είχατε σωστή αντίδραση"
Την ικανοποίησή του από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Πλατανιά εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία του προς τους Πράσινους στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο Έλληνας τεχνικός άφησε στην άκρη το… μαστίγιο που είχε πάρει την περασμένη Παρασκευή μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ξάνθη και είχε μόνο καλά λόγια να απευθύνει στους παίκτες του.
«Είχατε τη σωστή αντίδραση μετά τον αποκλεισμό μας. Δείξατε ωριμότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον τηρείτε το πλάνο και τις οδηγίες δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε τέτοια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», ήταν κάποια απ’ όσα είπε ο Αναστασίου στους παίκτες του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)
