Δύσκολη η παραμονή του Καρέλη
Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για τον άσο του Παναθηναϊκού, Νίκο Καρέλη, ο οποίος παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Τορίνο.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η «γκρανάτα» αποφάσισε να μην κινηθεί εν τέλει για την απόκτησή του άσου του «τριφυλλιού» στη μεταγραφική περίοδο του προσεχούς Ιανουαρίου, αλλά, όπως αναφέρεται, να αναμένει το καλοκαίρι. Επί της ουσίας, ο Καρέλης θα παρακολουθείται στενά από την ιταλική ομάδα και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα κάνει την κίνηση της.
Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να κόψει το δρόμο του Καρέλη προς το εξωτερικό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και τι σημαίνει το τελευταίο; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα ποσό άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Χριστοδουλόπουλος για Ταμπόρδα: «Άλλον ποδοσφαιριστή μας παρουσίαζαν, άλλον βλέπουμε» (vid)
- Ραπτόπουλος: «Ένα σωστό πράγμα έκανε ο Παναθηναϊκός, πέταξε έξω τον Μπακασέτα!» (vid)
