"Μπορούμε αν..."

"Μπορούμε αν..."

Πράνιτς και Λαγός κατά την κοπή της πίτας εξέφρασαν την πεποίθηση δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τη μάχη του τίτλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πράνιτς είπε: “Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να παίξουμε καλύτερα. Να πετύχουμε κάποιες νίκες και να τερματίσουμε τουλάχιστον στην 2η θέση του Πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό και ελπίζω στην Λεωφόρο να έχουμε την ευκαιρία να τον πλησιάσουμε. Εάν η διαφορά μας είναι στους 5 βαθμούς, θα έχουμε καλή ευκαιρία για το Πρωτάθλημα. Θα το δούμε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό ότι καλύτερο για τα γενέθλιά του. Ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους για τους οπαδούς μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτούς”.

Ο Λαγός τόνισε: “Τόσα χρόνια ιστορίας δείχνουν έναν τεράστιο σύλλογο. Όσοι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό κατανοούν το μέγεθός του. Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε το πρεστίζ του συλλόγου κερδίζοντας τίτλους. Κι ελπίζω όπως τόσα χρόνια μας στηρίζουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν με τον ίδιο τρόπο. Ελπίζω να κατασκευαστεί το γήπεδο. Όποια εξέλιξη υπάρξει θα είναι προς όφελος της ομάδας και του κόσμου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται το δικό μας γήπεδο αλλά και της ΑΕΚ. Διαρκώς προκύπτουν προβλήματα . Τα ωραία και τα σύγχρονα γήπεδα πρέπει να γίνονται στην Ελλάδα. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό μπορεί να καλυφθεί. Σαφώς έχει ένα προβάδισμα. Από εδώ και πέρα υπάρχουν πολύ σημαντικά ματς για εμάς, για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θα τα παίξουμε και θα δούμε”.

Από την πλευρά του, ο Ρότσα ανέφερε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμη είμαι στο σπίτι μου. Στην ομάδα που μου έδωσε την ευτκαιρία να έρθω στην Ελλάδα πριν πολλά χρόνια. 107 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο σύλλογος, μιλάμε για τεράστια ιστορία. Ζήδσαμε τεράστιες στιγμές, ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του. Ελπίζω πως θα φτιαχτεί το γήπεδο. Χρειάζεται διορθώσεις η Λεωφόρος. Αν δεν μπορούν να γίνουν, γιατί να μην φτιαχτεί ένα νέο γήπεδο”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News