Έριξε τη βόμβα για Καρνέζη

Έριξε τη βόμβα για Καρνέζη

Έριξε τη βόμβα με Ορέστη Καρνέζη στο φόρουμ των μάνατζερ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, «Tuttosport» ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Κλαούντιο Πασκουαλίν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο αναγνωρισμένος από τη FIFA μάνατζερ αποκάλυψε πως η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς γκολκίπερ της Ουντινέζε, Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους «φριουλάνι» και ενώ το περασμένο καλοκαίρι φαινόταν να είναι στον αέρα στην ομάδα του Ούντινε μετά και την άρνηση της να τον παραχωρήσει στην Μπενφίκα.

«Είναι αλήθεια πως ο Καρνέζης έχει αυτή την εποχή όλον τον σεβασμό στην Ουντινέζε, αλλά αυτό είναι μία ιστορία που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε», ήταν η απάντηση του Πασκουαλίν σε ερώτηση περί του ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για γκολκίπερ.

Οπως προείπαμε ο Καρνέζης είχε ένα ένα δύσκολο καλοκαίρι καθώς η μεταγραφή που ήθελε στη Μπενφίκα δεν έγινε ποτέ, θεωρώντας έτσι ότι και φέτος θα παρακολουθεί τα ματς της ομάδας από τον πάγκο. Ωστόσο επιστρέφοντας από την Γρανάδα (όπου είχε δοθεί δανεικός) η Ουντινέζε του προσέφερε θέση βασικού. Και έτσι από την απογοήτευση έφτασε στην καθιέρωση όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Κριστιάνο Τζαρέτα.

Ιδού τι είχε δηλώσει ο Τζαρέτα:

«Τον αποκτήσαμε εδώ και ένα χρόνο, έχοντας την πεποίθηση ότι κάναμε καλή δουλειά. Θέλαμε να παίζει, αλλά στοιχηματίσαμε στους Μπρκιτς και Σκουφέτ, γι’ αυτό και δόθηκε δανεικός στη Γρανάδα.

Γι’ αυτή τη σεζόν το πρότζεκτ διατηρούνταν ως είχε και ήταν ο Καρνέζης που μας ζήτησε να αποδεχτούμε την πρόταση της Μπενφίκα για δανεισμό. Μετά, όμως, τίποτα δε συνέβη. Καρνέζης και Μπενφίκα δεν τα βρήκαν και ο ποδοσφαιριστής ήταν σε άσχημη κατάσταση. Για εμάς δεν ήταν κανένα πρόβλημα να τον δεχτούμε πίσω στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχαμε δύο τερματοφύλακες.

Ο Καρνέζης έκανε ένα καλό Μουντιάλ με την Ελλάδα και σωστά ο προπονητής τον είδε με ενδιαφέρον και αποφάσισε να στηριχτεί πάνω του. Ο Σκουφέτ είναι τραυματίας τώρα αλλά θα έπαιζε ούτως ή άλλως ο Καρνέζης.

Του δίνω συγχαρητήρια επειδή δεν ήταν εύκολο να αφήσει πίσω την απογοήτευση από τη μη μεταγραφή του στη Μπενφίκα. Δείχνει πως είναι έτοιμος και ξέρει να δίνει ασφάλεια στην ομάδα.

Διάγουμε μία καλή περίοδο και έχει και εκείνος μερίδιο σε αυτό… Για την ώρα ο Καρνέζης είναι ο βασικός αλλά ο Σκουφέτ είναι ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Και έπειτα είναι ο Μπρκιτς που είναι αξιόπιστη εναλλακτική λύση».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News