Στην Διπλή Ανάπλαση το ΠΑΝ.ΚΙ.

Στην Διπλή Ανάπλαση το ΠΑΝ.ΚΙ.

Ο Δημ. Σύμβουλος του Παν.Κι, Νίκος Αβραμίδης θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Διπλή Ανάπλαση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάτια μέσα στην εταιρία της Διπλής Ανάπλασης θα έχει πλέον το Παναθηναϊκό Κίνημα…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας που έγινε την Παρασκευή, συζητήθηκε το θέμα της εταιρίας Διπλής Ανάπλασης, στην οποία μετέχουν ο Δήμος και η Εθνική Τράπεζα και στόχος της είναι η κατασκευή του γηπέδου στην Ελαιώνα.

Όπως είναι λογικό λοιπόν ο Δήμος έπρεπε να έχει εκπροσώπους εκεί και οι προτάσεις του Γιώργου Καμίνη ήταν αυτοί να είναι ο κ. Αβραντίνης, ο κ. Καστανάκης (Γ.Γ. Δήμου Αθηναίων), η κ. Μπάτσιου (πρόεδρος ΟΡΣΑ) και ο κ. Λυμπερόπουλος (οικονομικός σύμβουλος Δημάρχου).

Μετά από πρόταση του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» που ανήκει στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και με ομόφωνη απόφαση του συνόλου των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, προτάθηκε ως εκπρόσωπος στο Δ.Σ. της εταιρίας ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης…

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη ως προς τα 4 από τα 5 μέλη που προτάθηκαν και κατά πλειοψηφία στον ορισμό του κ. Αβραντίνη.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά και δεν αλλάζει την αρνητική στάση του Παναθηναϊκού Κινήματος στο όλο project, αλλά κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει εκπρόσωπος, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση από πρώτο… χέρι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News