Η πρώτη του βόλεϊ

Η πρώτη του βόλεϊ

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε το βόλεϊ ανδρών, παρουσία της διοίκησης του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη.Οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν, αφού η πρώτη αυτή συγκέντρωση είχε πρωτίστως, ρόλο γνωριμίας, αλλά από αύριο σηκώνουν… μανίκια για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Άπαντες παρόντες στο πρώτο συγκεντρωτικό ραντεβού της ομάδας βόλεϊ αντρών στην Κυψέλη.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… προπονητικό επιτελείο, παλιοί παίκτες αλλά και νέοι ήταν συνεπείς στην πρώτη συγκέντρωση που ήταν περισσότερο γνωριμίας και κατευθύνσεων σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει από την Τρίτη (25/8).

Παρουσία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά και της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε η πρώτη γνωριμία με την ατμόσφαιρα να παραμένει οικογενειακή και τους «παλιούς» να βάζουν αμέσως στο κλίμα τους νέους «πράσινους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Η. Μιχαλαριάς καλωσόρισε τους παίκτες μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση (κ.κ Καρανάσο, Λαδουκάκη, Κάσσαρη, Σπύρου, Γεωργακέλλο, Λάζο) και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Από αύριο οι «πράσινοι» σηκώνουν μανίκια ενώ στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται φέτος και ο personal trainer Βαγγέλης Πολυμερόπουλος που θα βοηθήσει στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών.

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι: Πανταλέων, Μπέλος, Πολυχρονιάδης, Μπούρας, Σάμαντας, Παπαδόπουλος, Σιμεούνοφ, Μαρούλης, Κανέλλος, Ρούσης, Ρεζκ, Σούρδι, Αγγέλης.

Το τεχνικό επιτελείο: Ανδρεόπουλος (προπονητής), Καραμαρούδης (προπονητής β’), Μαρκάκης (προπονητής/στατιστικολόγος), Σταφυλοπάτης (φυσικοθεραπευτής), Διακόσιας (γιατρός), Πολυμερόπουλος (γυμναστής)

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκαν οι «πράσινοι» από τον πρώην διεθνή ακραίο του Τριφυλλιού, Θανάση Πρωτοψάλτη, ο οποίος πέρασε να χαιρετίσει τους παλιούς του συμπαίκτες λίγο πριν αναχωρήσει για την νέα πρόκληση της καριέρας του στη γαλλική Ναρμπόν.

Απομένουν οι ανακοινώσεις για δυο ακόμη ξένους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News