Τέλος ο Μπαϊράμι, μηνύματα σε Δώνη, Μπούι και Μέντες!

Τέλος ο Μπαϊράμι, μηνύματα σε Δώνη, Μπούι και Μέντες!

Η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου ν’ αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τους Μέντες, Μπούι και Δώνη, χωρίς ν’ αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, φανέρωσε και την απόφαση του Έλληνα τεχνικού να τους βάλει στη πρίζα εν όψει της τελικής ευθείας της φετινής σεζόν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αντιθέτως για τον Εμίρ Μπαϊράμι η άμμος στην κλεψύθρα του στον Παναθηναϊκό τελείωσε…

Για τον Χρήστο Δώνη, με δεδομένο ότι ανανέωσε πριν από λίγες ημέρες, δεν γεννάται θέμα “τελειώματος”! Προφανώς η τεχνική ηγεσία θεώρησε ότι ο μικρός πάει να λοξοδρομήσει και γι’ αυτό φρόντισε να τον στείλει για κάποια ματς στην εξέδρα…

Για τους άλλους δύο η αλήθεια είναι ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει στη συνέχεια υποχρεώσεις, πλην του Πρωταθλήματος, θεωρητικά υπάρχουν τα περιθώρια να μείνουν εκτός πλάνων.

Ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου δεν λέει ότι τους έχει θέσει εκτός πλάνων και ούτε φυσικά θα το κάνει σε αυτή τη φάση. Άλλωστε υπάρχουν ακόμη 12 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και ενδεχομένως άλλα 6 στα πλέι οφ, οπότε θα ήταν άκρως ριψοκίνδυνο να “τελειώσει” τρεις παίκτες, από ένα ρόστερ ούτως ή άλλως μικρό.

Ειδικά για παίκτες, όπως ο Μέντες που πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της αγωνιστικής έκρηξης της ομάδας στον β’ γύρο.

Έτσι και οι δύο θα αξιολογούνται σε κάθε προπόνηση και εάν δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στις επιλογές, τότε θα επανέλθουν.

Αντιθέτως για τον Μπαϊράμι είναι οριστική απόφαση να μην ξαναχρησιμοποιηθεί και έτσι θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του. Άλλωστε ήδη ενημέρωθηκε ν’ αναζητήσει ομάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News