Γιατί ο Ναν κοιτούσε με δολοφονικό βλέμμα τον διαιτητή στο τέλος του ημιχρόνου (vid)
Ο Κέντρικ Ναν κοιτούσε με δολοφονικό βλέμμα τον διαιτητή μετά το καλάθι που σημείωσε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου κόντρα στην Εφές.
Ο Κέντρικ Ναν χθες δε βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, όμως έδωσε συνολικά 14 πόντους στην ομάδα του βοηθώντας την να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας στην Euroleague.
Από εκεί και πέρα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Ναν απέφυγε τον Ελάιζα Μπράιαντ και κάνοντας μία εκπληκτική περιστροφή πέτυχε καλάθι για το 51-35.
Η συγκεκριμένη ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Αμερικανό guard, όταν πήγαινε στ’ αποδυτήρια να κοιτάζει με δολοφονικό βλέμμα τον διαιτητή που ήταν πιο κοντά στη φάση αυτή.
Ουσιαστικά ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Λέικερς θεώρησε ότι στην προκειμένη περίπτωση του έγινε και φάουλ, το οποίο όμως δε δόθηκε ποτέ.
Δείτε το βίντεο:
Κλαίω με το βλέμμα του Nunn. Προφανώς και ήταν καλάθι και φάουλ!#paobc pic.twitter.com/Tn4QtfPW6y
— Ron McCloskey (@BballRegulator) January 9, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά «χωρίζουν» Αλαφούζο-Μπενίτεθ: Τα ζητήματα που κρατούν ανοιχτό το μέλλον του
- Γιαννακόπουλος: «Δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ...»
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Παντελίδη και το rotation του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Τσάπρα, Νταμς και τον σχεδιασμό του καλοκαιριού
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)