Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ακόμα και στη μέτρια μέρα του, τον νιώθει η άμυνα

Στα τελευταία παιχνίδια ο Κέντρικ Ναν δεν είναι ο ίδιος παίκτης που είχαμε συνηθίσει σε Μονακό, Μιλανό κ.α ματς, όμως παραμένει κομβικός.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ακόμα και στη μέτρια μέρα του, τον νιώθει η άμυνα

Ο Κέντρικ Ναν περνάει μια περίοδο στην οποία δεν είναι τόσο εντυπωσιακός όσο στα ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Ολίμπια Μιλάνο κλπ, όμως συνεχίζει να παραμένει κομβικός.

Ο Αμερικανός guard είναι λογικό να μην πηγαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι μετά από τόσα συνεχόμενα και απαιτητικά ματς και σ’ ένα εντελώς, για εκείνον, καινούργιο περιβάλλον.

Παρ’ όλα αυτά ακόμα και σε μέτριες βραδιές, όπως αυτή κόντρα στην Εφές, είναι κομβικός και δίνει πράγματα στην ομάδα του. Κανείς δεν μπορεί να τον αψηφίσει από τους αντιπάλους, διότι γνωρίζουν την ποιότητά του.

Μάλιστα κόντρα στην τούρκικη ομάδα ο Ναν μπορεί να έκανε ένα συνολικά μέτριο ματς, όμως έδωσε σπουδαίες λύσεις, τελειώνοντας το ματς με 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο.

Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που σε μέτρια, για τα δεδομένα τους, βραδιά θα σκοράρουν 14 πόντους και θα έχουν μια σχετικά γεμάτη παρουσία στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr