Γκουνταϊτις: «Ο Ντόρσεϊ αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Παναθηναϊκό»

Γκουνταϊτις: «Ο Ντόρσεϊ αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Αρτούρας Γκουντάιτις, μιλώντας στο “Urbonus” podcast τόνισε ότι οι πράσινοι θα πρέπει να αποκτήσουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του “Basketnews.com ο Λιθουανός:

“Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες στη θέση του Ντόρσεϊ. Δεν είναι μια τέλεια κατάσταση για εκείνον, αλλά είναι μια τέτοια περίπτωση ο Ντόρσεϊ και για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει ελληνικό διαβατήριο.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα να τον έχουν ως Έλληνα σε αυτά τα ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια για εκείνους, για το σύλλογο, για τους οπαδούς”.

Να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι ασχολήθηκαν ζεστά με την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ όμως ο παίκτης δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί από την Φενέρ το καλοκαίρι.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι η πόρτα έχει κλείσει οριστικά και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια σε αυτήν την υπόθεση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News