Χάθηκε η πρώτη θέση...
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 79-61 στο Ελληνικό και έπεσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1.
Οι «πράσινες» έχουν πια 32 βαθμούς και το Ελληνικό 33 με την ομάδα των νοτίων προαστίων να καλύπτει και τη διαφορά της ήττας στο ματς του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο!
Η μόνη που πάλευε ήταν η Μονίκ Όλιβερ που σκόραρε 16 πόντους, ενώ από πλευράς γηπεδούχων η Χαλιβέρα και η Σταμάτη είχαν από 13 πόντους.
Το Ελληνικό είχε τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 44-32, 59-47, 79-61.
Ελληνικό (Καπογιάννη): Παπαμιχαήλ 8, Σταμάτη 13, Καλογήρου 2, Κοσμά 8, Μαγκλάρα 4, Μπαλτά 5, Νικολαϊδου 6, Χαλιβέρα 13, Τζόνσον 10, Μπόνη 8, Φουράκη Στ. 2.
Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 8, Αυτζή 12, Κόνιαλη 4, Όλιβερ 16, Σλούκα 8, Έιβερι 8, Γλυνιαδάκη 2, Κυριακοπούλου 3.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τετ α τετ… από απόσταση στο Κόμο – Τι έγινε με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους
- «Σάρωσε» το ΣΠΟΡ FM TV: Πόσοι ήταν οι μοναδικοί χρήστες το πρώτο Σαββατοκύριακο
- Απίθανος Μπάντιο: Πώς έπαιξε με τη Μακάμπι και γιατί έμεινε έξω με Βίκο
- «Τα μισά εισιτήρια με τη Φενέρ πουλήθηκαν σε τρεις ώρες»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα
