Ομπράντοβιτς: Η αγκαλιά στον Λεσόρ και η όμορφη ατάκα για τον Παναθηναϊκό

Ομπράντοβιτς: Η αγκαλιά στον Λεσόρ και η όμορφη ατάκα για τον Παναθηναϊκό

Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ματίας Λεσόρ μετά το τέλος του αγώνα της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό είχαν μια θερμή αγκαλιά, ενώ ο Σέρβος τεχνικός δεν ξέχασε το παρελθόν του.

Τα παιχνίδια στα οποία συμμετέχει ο Παναθηναϊκός και απέναντί του έχει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πάντα ξεχωριστά και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί λόγω της ιστορίας των δύο πλευρών.

Η Παρτιζάν μπορεί να επικράτησε με 92-87 απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως η αντιπαλότητα των δύο ομάδων έμεινε μόνο μέσα στο παρκέ με το κλίμα εκτός να είναι εξαιρετικό.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έσπευσε να αγκαλιάσει τον πρώην παίκτη του στο σέρβικο σύλλογο, Ματίας Λεσόρ.

Στη συνέχεια ο Ζοτς χάρισε και ορισμένα όμορφα λόγια για έναν σύλλογο που πέρασε πάρα πολλές στιγμές και έγραψε τη δική του ιστορία όπως ο Εξάστερος, λέγοντας: «Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί μου στην ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι τους εύχομαι τα καλύτερα και ότι ό,τι κάναμε είναι ανεξίτηλο. Νιώθω αυτό το κλαμπ σαν δικό μου».

Δείτε την αγκαλία του Ζοτς με τον Λεσόρ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News