Παναθηναϊκός: Πατάει Ελλάδα η Αλέιν - Έρχεται μία αποχώρηση

Μεταμεσονύχτια... βόμβα: Στον Παναθηναϊκό η Ζίλιαν Αλέιν!

Η Τζίλιαν Αλέιν αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να τεθεί στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη με τις υπογραφές να έχουν πέσει.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή στο μπάσκετ, καθώς έκανε δικιά της, την Τζίλιαν Αλέιν, η οποία είναι ρέκορντγούμαν των ριμπάουντ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Αμερικανίδα σέντερ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να τεθεί στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη, καθώς οι υπογραφές έχουν πέσει και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα με τον ερχομό της Αλέιν, δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για την Κόρτνεϊ Ρέιντζ, η οποία αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με το Τριφύλλι.

Η Αμερικανίδα δε γίνεται να παραμείνει στο ρόστερ, καθώς η ΕΟΚ επιτρέπει 3 ξένες στις εγχώριες διοργανώσεις κι όχι rotation όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και στο Eurocup, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε αντικατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεδομένης της ευκαιρίας που κυνήγησε στην αγορά με την Αλέιν.

Έτσι, λοιπόν, η Ελένη Καπογιάννη θα έχει στη διάθεσή της εκτός από την Τζίλιαν Αλέιν και τις Κροάτισα Τσβίτκοβιτς που αγωνίζεται ως PF και την εντυπωσιακή, έως σήμερα, Τζαζμίν Τζόουνς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News