Ο Σχορτσιανίτης στα ερυθρόλευκα

Ο Σχορτσιανίτης στα ερυθρόλευκα

Ο Σχορτσιανίτης στα ερυθρόλευκα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ερυθρό Αστέρα έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο Έλληνας σέντερ φόρεσε τα ερυθρόλευκα και προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα σήμερα. 

Ο Σχορτσιανίτης που αποθεώθηκε χθες από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα κατά την άφιξή του, ανέφερε για την θερμή υποδοχή:

«Ένιωσα τεράστια έκπληξη! Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα μου εξήγησαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αμάξι που θα με μετέφερε στις εγκαταστάσεις της ομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως μπήκαμε στο λεωφορείο και έπειτα από λίγο άρχισαν απίθανα πράγματα! Άκουσα να παίζονται συνθήματα του Ερυθρού Αστέρα κι εν συνεχεία οι επιβάτες που βρίσκονταν μαζί μου στο λεωφορείο άρχισαν να βγάζουν τις μπλούζες τις, φορώντας από μέσα t-shirts της ομάδας! Άνοιξαν τα παράθυρα κι άρχισαν να κρεμούν λάβαρα και σημαίες του Αστέρα! Έμεινα έκπληκτος! Πρέπει να παραδεχτώ ότι το απόλαυσα».

«Έπαιξα στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Εκεί το κοινό δεν είναι τόσο φιλικό. Η Σερβία έχει απίστευτους φίλους του μπάσκετ, μεγάλη μπασκετική παράδοση και ιστορία. Μπορείς να καταλάβεις αμέσως ότι ο κόσμος σέβεται το άθλημα, σε κάθε παιχνίδι στην Euroleague. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις στη Hala Pionir και την Kombank Arena, όπου τα συναισθήματα είναι πάντα στο… κόκκινο! Είναι πολύ ξεχωριστό να παίζεις μπροστά στους φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα», κατέληξε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News