Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Χουάνκαρ - Άρχισε η προετοιμασία για Ρεν

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που βγάζει ήδη τα λεφτά της!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Ρεν στη Γαλλία χωρίς τον Χουάνκαρ κι άλλους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη (09/11, 19:45) θ’ αντιμετωπίσει τη Ρεν στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική του Europa League και ξεκίνησε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν αυτή που αγωνίστηκαν με τη Λαμία, οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν στο ματς πρωταθλήματος ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στους Έρικ Πάλμερ-Μπράουν (θεραπεία), Χόρντουρ Μάγκνουσον (θεραπεία) και Χουάνκαρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει από την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News