Ουρμπόνας: «Αν παίξεις ένα ντέρμπι καλα ξεχνιούνται οι υπόλοιπες κακές εμφανίσεις»

ΕΠΙΚΕΣ στιγμές στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε στο podcast του για τα ντέρμπι αιωνίων αλλά και πως τα αντιμετωπίζει κόσμος κι οργανισμός που επικρατεί σ’ αυτά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, τοποθετήθηκε μέσω του podcast του για τα ντέρμπι αιωνίων, τις γενικότερες εμφανίσεις των ομάδων και πως αντιμετωπίζεται η επικράτηση σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι από κόσμο και σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός ανέφερε πως μπορεί η γενικότερη εικόνα μιας ομάδας να είναι προβληματική, ωστόσο αν παίξει καλά στο ντέρμπι αυτό και κερδίσει, τότε κόσμος και σύλλογος θα ξεχάσουν τη συνολική εικόνα και το κλίμα θα είναι πανηγυρικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θυμάμαι ότι είχα κάνει πολλές συζητήσεις σχετικά με αυτά τα ντέρμπι. Σχημάτισα την εντύπωση πως μπορεί να παίζεις χάλια για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αν παίξεις καλά σε ένα ντέρμπι, τότε θα αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος σε βλέπει. Από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News