Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βιλένα, εκτός ξανά ο Χουάνκαρ!

Παναθηναϊκός: Η πρώτη διάγνωση για Βιλένα

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται στο Κορωπί ενόψει του παιχνιδιού της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία για τη Stoiximan Super League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξετάζει καθημερινά την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα από την προπόνηση έλειπε ο Χουάνκαρ, ο οποίος δεδομένα πλέον θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στη Λαμία και γίνεται προσπάθεια να προλάβει το ματς κόντρα στη Ρεν μεσοβδόμαδα.

Από την άλλη πλευρά ατομικό έκανε ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος όμως αναμένεται από αύριο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Τέλος, γνωστές είναι οι απουσίες των Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν με τον Αμερικανό να επιστρέφει στο τέλος του μήνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, ανάπτυξη παιχνιδιού, τακτική και παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιλένα και θεραπεία οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον. Απών παραμένει ο Χουάνκαρ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News