Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για νέα μεταγραφή και η αποχώρηση

Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Κέντρικ Ναν κινείται στην αγορά προκειμένου να εντάξει ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τεραστίο διπλό στο ΣΕΦ κέρδισε χρόνο και ψυχολογία προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει με μοναδικό στόχο να βελτιώνεται συνεχώς και να μπορέσει να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Μάλιστα οι πράσινοι λίγο μετά το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό, προχώρησαν και με μία πολύ σημαντική μεταγραφή, η οποία ήταν αυτή του Κέντρικ Ναν, ενισχύοντας σε πολύ σημαντικό βαθμό την περιφέρειά τους, η οποία ήθελε παίκτη.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κι άλλου παίκτη, όμως αυτό μπορεί να είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο, καθώς με δεδομένο ότι θα έρθει ένας ακόμα ξένος, τότε θα πάει στους οκτώ και θα έχει θέμα.

Στο μυαλό πάντως του Εργκίν Αταμάν είναι και η αποχώρηση κάποιου παίκτη, καθώς τίποτα δεν είναι απίθανο μ’ όλους τους παίκτες να κρίνονται καθημερινά, καθώς μόνος στόχος όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι η βελτίωση του συνόλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News