Θυμήθηκε τον παίκτη του ο Ζοτς: «Δεν μπορεί να κάνει όσα ο Λεσόρ...»

«Κάτω από 1% για Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκό!»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον πρώην σέντερ του, Ματίας Λεσόρ με άκρως κολακευτικά λόγια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξη που πραγματοποίησε θυμήθηκε τον πρώην σέντερ του, Ματίας Λεσόρ, και μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για εκείνον.

Ο Γάλλος σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Παρτίζαν και μάλιστα αναγεννήθηκε, κάνοντας την κορυφαία, σε σύνολο, χρονιά της καριέρας του, για να βοηθήσει το σερβικό σύλλογο να πετύχει όλα όσα πέτυχε.

Ωστόσο από φέτος μετακόμισε στο ΟΑΚΑ και πλέον τον προπονεί ο Εργκίν Αταμάν με τον Σέρβο τεχνικό της Παρτίζαν και πρώην του Παναθηναϊκού να τον χάνει κι όπως φαίνεται να εκτιμάει και να μην ξεχνάει την παρουσία του.

Μπορεί η Παρτίζαν να κινήθηκε για σέντερ και να απέκτησε τον Φρανκ Καμίνσκι, ωστόσο ο προπονητής της με δηλώσεις του θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης αδυνατεί να κάνει αυτά που έκανε ο Ματίας Λεσόρ στο παρκέ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Καμίνσκι έχει τεράστια εμπειρία. Κάθε παίκτης στην ομάδα μου, όπως και σε κάθε ομάδας της EuroLeague, έχει αρετές και ελαττώματα. Ως ομάδα, θέλουμε να κρύψουμε τα ελαττώματα και να τονίσουμε τις αρετές. Το γνωρίζει αυτό και δεν έχει θυμό.

Υπάρχουν όρια. Ξέρω ότι υπάρχουν συγκρίσεις, ότι γίνεται κουβέντα. Ο Λεσόρ και ο Καμίνσκι, εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο Λέσορ, ούτε το αντίστροφο».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News