Παναθηναϊκός: Το πιο σημαντικό φετινό επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Κινήσεις ματ από Γιοβάνοβιτς έφεραν το σπουδαίο διπλό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η απόδοση της ομάδας ανεξαρτήτου παικτών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου τρία χρόνια και μέσα σ’ αυτόν τον καιρό η βελτίωση που έχει γίνει είναι συνεχής και πολύ ανώτερη απ’ αυτή που θα περίμενε κανείς, όταν ήρθε στο Κορωπί.

Ουσιαστικά ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται πως χτίζει με τις δικές του βάσεις την ομάδα και κάθε χρόνο βάζει πράγματα στο παιχνίδι της, για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο επιθετικός, θεαματικός και παραγωγικός σε σχέση με την περσινή του. Οι νίκες έρχονται πιο εύκολα κι ο κόσμος έχει αφαιρέσει από πάνω του το όποιο άγχος του έδινε η ίδια η ομάδα πέρυσι.

Ένα, λοιπόν, από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι έχει καταφέρει ανεξαρτήτου ενδεκάδας να παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει απ’ όλη την ομάδα του.

Οι πράσινοι είτε με ένδεκα βασικούς παίκτες είτε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους θα παίξουν το ίδιο ποδόσφαιρο και θα πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News