Αλεξανδρόπουλος: «Ο Χουάνκαρ είχε μειωμένη ακοή - Δεν μπορούσε να σηκωθεί»

Υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να διακινδυνέψει το ευρωπαϊκό του μέλλον για να πάρει ματς... στα χαρτιά;

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την υγεία του Χουάνκαρ μετά την κροτίδα που έσκασε.

Ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος αυτή την ώρα καταθέτει για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για την υγεία του Ισπανού μπακ.

Δείτε αναλυτικά μέρος της κατάθεσής του:

«Εξετάστηκε ο Χουάνκαρ στον αγωνιστικό χώρο και είπε ότι έχει οριζόντιο νυσταγμό και μειωμένη ακοή, μετά τον πήγαμε στα αποδυτήρια.  Τον εξέτασε πάλι ο γιατρός αγώνα και συνέχισε να έχει τα ευρήματα που είχε ο Χουάνκαρ. Η κουβέντα ήταν αν μπορεί να συνεχίσει ή οχι και αν πρέπει να μεταφερθεί για άλλες εξετάσεις.

Εξετάστηκε, περιμέναμε λίγο, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Εννοείται ότι είχε τις αισθήσεις του και ότι είχε τραυματισμό. Είχε τραύμα, βαρότραυμα λέγεται. Η ερώτηση που έγινε από μένα “εσύ τον βάζεις μέσα” και μου είπε ο γιατρός του αγώνα “προφανώς και όχι”. Αυτό ειπώθηκε σε μεταξύ μας συζήτηση, παρουσία του κυρίου Θέου έγινε η κουβέντα αυτή μέσα στο ιατρείο.

Στο 60λεπτο υπήρχε βελτίωση και μετά πηγαινοερχόμασταν στο γραφείο του γιατρού για να δούμε αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι προφανές οτι ο γιατρός δεν θα έπαιρνε την ευθύνη πάνω του για να συνεχιστεί ο αγώνας, ήθελε να κάνει και άλλες εξετάσεις. Όταν έγινε η οριστική διακοπή του αγώνα έφυγα και γω για το νοσοκομείο. Τραυματισμός είναι και αποτυπώθηκε στις εξετάσεις.

Με αυτά τα συμπτώματα ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Η ερώτηση στον γιατρό αυτή ήταν αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη να απαντήσει. Η δικιά μου απάντηση είναι “σε καμία περίπτωση”. Δεν θα παιξει ούτε σύμερα, ούτε στον επόμενο αγώνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News