Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πιθανώς χωρίς κόσμο το ματς Κυπέλλου

Το συμβάν με τον Χουάνκαρ επηρεάζει το παιχνίδι κι ας μην ήταν βασικός

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει 2-4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο και το πρόγραμμά του είναι γεμάτο από αγώνες που θεωρούνται ντέρμπι.

Η διακοπή του ντέρμπι αιωνίων της Κυριακής λόγω τραυματισμού του Χουάνκαρ από ρίψη φωτοβολίδας έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε πολύ δυσμενής θέση, καθώς κινδυνεύει να δεχθεί μια αρκετά μεγάλη ποινή.

Πιο αναλυτικά αυτή η ποινή ξεκινάει από τον μηδενισμό του αγώνα (0-3), το βαρύ χρηματικό πρόστιμο και την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι και την αφαίρεση 1 βαθμού, όπως ορίζει το άρθρο 21 παρ.3 ΙΙ του ΚΑΠ.

Σε ό,τι αφορά την τιμωρία έδρας κινδυνεύουν με κλείσιμο για 2-4 αγωνιστικές του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε περίπτωση που τους επιβληθεί η μέγιστη, των τεσσάρων αγώνων χωρίς κόσμο, τότε θα δώσουν τρία ντέρμπι σε άδειες εξέδρες.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στα παιχνίδια που έχουν να δώσουν, βρίσκεται κι εκείνο με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά για να μην παίξει ο Ολυμπιακός με κόσμο αυτό το ματς, τότε θα πρέπει να δεχθεί τη μέγιστη τιμωρία και δε θα έχει φιλάθλους στα εξής ματς: ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός (κύπελλο).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News