Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πραγματική αλήθεια για το ντέρμπι αιωνίων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πραγματική αλήθεια για το ντέρμπι αιωνίων

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι, σκόραρε πρώτος, είχε ευκαιρίες για το 0-2.

Αν έληγε το παιχνίδι χωρίς “διπλό” σήμερα όλη η χώρα θα μιλούσε για το μαρκάρισμα του Ντόι στον Τζούρισιτς που ήταν αποβολή και… απέλαση από τη χώρα.

Το απίστευτο είναι ότι στο τηλεοπτικό ριπλέι ο παίκτης του ΟΣΦΠ διαμαρτύρεται κι από πάνω ότι δεν έχει κάνει τίποτα, τη στιγμή που πήγε να κόψει στα δύο το πόδι του αντιπάλου του! Για όνομα του Θεού, δηλαδή!

Όπως και να ‘χει πλέον το ενδιαφέρον περνά στο δικαστικό ρεπορτάζ, άλλωστε δεκαετίες τώρα η μπάλα παίζεται σε γραφεία κι ότι βλέπουμε στο χορτάρι είναι για το διαδικαστικό της υπόθεσης.

Ο σύλλογος πρέπει να κάνει πράξη το “κυνήγι” του γιατρού που άφησε τον Χουάνκαρ στα αποδυτήρια για ώρα, καθυστερώντας να δώσει εντολή για μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Από την στιγμή που -όπως λέει- δεν είχε στη διάθεσή του τα κατάλληλα μέσα βλέποντας την κλινική εικόνα του παίκτη από κροτίδα που έσκασε δίπλα του, διατάζεις την άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο χωρίς να σε νοιάζει τι και ποιος θα τιμωρηθεί, λες και πρώτο του μέλημα δεν θα έπρεπε να είναι η υγεία του αθλητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News