Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη (19/10) η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Αθήνα για την αποψινή (21:15) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Η αποστολή της Μακάμπι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στην οδό Σταδίου με μεγάλη αστυνομική δύναμη να παρακολουθεί και να βοηθά την αναχώρησή της για το ΟΑΚΑ.

Παρούσα και η ΟΠΚΕ, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, για παν ενδεχόμενο καθώς όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη ολόκληρη, βρίσκονται στα κόκκινα εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αναχωρήσει από το Ελευθέριος Βενιζέλος αμέσως μετά από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με πτήση τσάρτερ και προορισμό την Κύπρο στην οποία έχει μετακομίσει εδώ και αρκετές ημέρες ο Σύλλογος.

Δείτε παρακάτω:

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News