Παναθηναϊκός: Κάνει το... απίθανο ο Γερεμέγεφ;

Παναθηναϊκός: Τα βιαστικά συμπεράσματα που οδηγούν σε σφάλματα

Φαντάζεστε να σκοράρει ΚΑΙ στο Καραϊσκάκη ο Αλεξ Γερεμέγεφ; Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Άντε μετά να μπεις στη θέση του προπονητή για το ποιον θα βάλει στο 9 αν και τέτοιοι μπελάδες είναι καλοδεχούμενοι για καθέναν από αυτούς. Ο Σουηδός είναι καθαρό φορ. Του αρέσει να τελειώνει φάσεις εντός περιοχής και να κυριαρχεί μέσα σε αυτή.

Έχει ικανότητα να διαβάζει την εξέλιξη της φάσης, έχει καλό κεφάλι, γνωρίζει να συνεργάζεται με τον κοντινό του συμπαίκτη. Μπορεί να σταθεί και μόνος στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και να συνεργαστεί άψογα με άλλον επιθετικό.

Το στοιχείο της συνεργασίας είναι σημαντικό, καθώς στην τακτική του Ιβάν οι παίκτες που παίζουν στην επίθεση, σε όποια μορφή κι αν είναι, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Ο Αλεξ στη λογική αυτή ταιριάζει.

Το ζητούμενο είναι να δείξει την προσωπικότητα που πρέπει καλούμενος κάθε φορά να βοηθήσει από τον πάγκο. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Χάκεν προ μερικών ετών που ήρθε στην Ελλάδα και στάλθηκε δανεικός στα…χωράφια της Βοιωτίας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News