Προσπαθούν να χαλαρώσουν τον Μπεργκ

Προσπαθούν να χαλαρώσουν τον Μπεργκ

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τις τελευταίες εβδομάδες ο Μάρκους Μπεργκ δεν είναι και στα… καλύτερά του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν είναι μόνο ότι έχει να βρει δίχτυα απ’ τις 24 Ιανουαρίου και το ματς με την Καλλονή, όπου με το γκολ του στο 78′ χάρισε το τρίποντο στον Παναθηναϊκό. Περίοδο ντεφορμαρίσματος άλλωστε περνούν όλοι οι παίκτες, ακόμη και οι κορυφαίοι.

Ο Σουηδός ωστόσο δείχνει συνολικά «πιεσμένος» στο παιχνίδι του. Εχει νεύρα, τα οποία συχνά πυκνά εξωτερικεύει (ακόμη και σε συμπαίκτες του), χάνει ευκαιρίες που δεν μας έχει συνηθίσει για την κλάση και την ποιότητά του και βγάζει μια γενική «φόρτιση» στο παιχνίδι του. Ακόμη κι έτσι βεβαίως παραμένει πολύτιμος και σημαντικός για τους «πράσινους», αφού κάνει άλλες δουλειές που δεν φαίνονται, το ζητούμενο είναι να ξεμπλοκάρει τόσο εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όσο και των σερί αγώνων-φωτιά που ακολουθούν για το «τριφύλλι».

Το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή για τον Μπεργκ είναι να «καθαρίσει» το μυαλό του. Από εκεί ξεκινούν όλα, αφού μετά και το νέο συμβόλαιό του νιώθει πως έχει μεγαλύτερες ευθύνες και πίεση στις πλάτες του. Η δε φάση δυστοκίας που περνάει έρχεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού κάθε στράικερ «ζει» από το γκολ.

Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και οι Φύσσας, Βόκολος έχουν «δει» και συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον Σουηδό και γι’ αυτό σκοπεύουν μέσα στα επόμενα 24ωρα να μιλήσουν μαζί του για να προσπαθήσουν να τον «αποφορτίσουν». Ολοι τους άλλωστε έχουν παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και ξέρουν πως στη «φάση» που περνάει ο 28χρονος άσος αυτό που προέχει είναι να βρει ξανά την ηρεμία στο παιχνίδι του. Και μόλις γίνει αυτό, θα έρθουν και τα γκολ…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News