Παναθηναϊκός: Αναγκαία η έκρηξη του Σπόραρ!

Σπόραρ: Απάντησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Instagram (pic)

Ο Αντράζ Σποράρ βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε στο πρωτάθλημα έστω κι από το σημείο του πέναλτι.

Θα δούμε πόσο απελευθερωμένος από το άγχος θα εμφανιστεί ο Σλοβένος στο Καραϊσκάκη, αφού ο παίκτης ξέρει πως ο οργανισμός περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν.

Με τον Ατρόμητο ,πάντως, ήταν θετικός αφού εκτός από το γκολ είχε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Τζούρισιτς, με πολύ ωραία κίνηση. Το παν με τον συγκεκριμένο φορ είναι η ψυχολογία του.

Η σωματική του διάπλαση, η οξυδέρκεια και η αποφασιστικότητα του συνθέτουν ένα Non match πακέτο για την αντίπαλη άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις όπου ο Σλοβένος έχει ρόλο “μηχανοδηγού” στο επιθετικό transition.

Μπορεί η εξέδρα να θυμάται το χαμένο πέναλτι στην Τρίπολη και την σπαταλημένη ευκαιρία με την Μπράγκα εκτός έδρας, αλλά εμεί προτιμάμε να θυμόμαστε τα ματς με τη Ντνίπρο, οπού ο Αντράζ οδήγησε το τριφύλλι εκ του ασφαλούς στους ομίλους.

Κυνηγό με 171 γκολ καριέρας δεν σε παίρνει να τον “κάψεις”, όσο κι αν σκούζουν οι οπαδοί στην εξέδρα που πάντα βλέπουν τα ματς επιφανειακά κι υπό το πρίσμα μονάχα του αποτελέσματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News