Επιστρέφει: Τα ευχάριστα ενόψει Μπάγερν Μονάχου!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 64-77: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Μας έλειψε η αύρα του “αέρινου” Χουάντσο στο παιχνίδι με το Μαρούσι έστω κι αν -σωστά- ο κόουτς τον άφησε εκτός αποστολής γιατί ο αγώνας με τη Μπάγερν είναι δυσκολότερος και πιο απαιτητικός.

Ο Ισπανός ήρθε στο ΟΑΚΑ για να αλλάξει ισορροπίες σε κλειστά ματς. Ο Ίβηρας έχει στοιχεία για να χτυπήσει αποφασιστικά ακόμα και πανίσχυρες -στο ζωγραφιστό- άμυνες.

Μπορεί να σταθεί στον αέρα και να τελειώσει τη μια πίσω από την άλλη φάσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε εξαιρετικούς αμυντικούς που δεν έχουν συνηθίσει να δέχονται τέτοια καλάθια.

Δείγμα (μικρό έστω) πήραμε στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα. Ο Ερναγκόμεθ έχει τα πάντα στο ρεπερτόριό του. Post παιχνίδι, close out επίθεση, Pick & Roll execution, περιφερειακή εκτέλεση.

Από τους αθλητές που μπορούν να φέρουν σε απόγνωση τον αντίπαλο πάγκο, χτυπώντας στο γήπεδο με ότι όπλο έχει στη φαρέτρα του, εκτελώντας δράσεις με επιτυχία απέναντι σε διαφορετικής φύσεως προσωπικό αντίπαλο κάθε φορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News