Παίκτης εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό!

Δυνατά τα ηχεία: Το πέναλτι του Ιωαννίδη από την εξέδρα και το ξέσπασμα! (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μόνο οφέλη θα έχει συνεργαζόμενος καθημερινά στις προπονήσεις με παιδιά που έχουν το γκολ στο αίμα τους.

Ο Αντράζ Σποράρ (όσο κι αν δεν αρέσει στην εξέδρα) έχει πάνω από 200 γκολ καριέρας, ο Αλεξ Γερεμέγεφ ήταν πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος κι έχει ήδη σκοράρει ένα λιγότερο τέρμα από τον Έλληνα παίζοντας το 1/5 του χρόνου του μικρού στο πρωτάθλημα.

Αν ο νεαρός Έλληνας βρει μελλοντικά καλύτερα τελειώματα ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεση του έναν φορ που θα μπορέσει να του φέρει πολύ χρήμα.

Τα σωματικά στοιχεία που διαθέτει, ο συνδυασμός δύναμης, ταχύτητας, έντασης, παιχνιδιού με πλάτη και με πρόσωπο στο αντίπαλο τέρμα, πληρώνονται πολύ ακριβά.

Το απίθανο είναι πως αυτός ο ποδοσφαιριστής αποτελεί δώρο του ιδιοκτήτη στον Παναθηναϊκό που παραμέρισε τις όποιες αντιρρήσεις είχε ο Τσάβι Ρόκα (τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας) για την περίπτωσή του πριν από τρία χρόνια, “φυτεύοντάς” τον στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News