Παναθηναϊκός: Σοκ με Παπαπέτρου και πιθανό χειρουργείο

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 89-77: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να στερηθεί για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από ένα πρόβλημα στο γόνατο, έχασε το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η απόφαση στο Τριφύλλι είναι να πάει με δοκιμές για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Magic Euroleague δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο, σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει τους πόνους, τότε θα κάνει χειρουργείο που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων μίνιμουμ για 1,5 μήνα.

Γκριγκόνις: «Αν ήξερα τα λάθη μας θα ήμουν προπονητής και θα έβγαζα περισσότερα λεφτά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τί πήγε λάθος και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να πω κάτι αυτή την στιγμή ή τι φταίει, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε στα βίντεο. Είναι δύσκολο να χάνουμε συνέχεια από τον Ολυμπιακό. Κάναμε τρία πολύ καλά 10λεπτα αλλά έχουμε πολλά να διορθώσουμε»,

Για το ότι είναι καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες: «Δεν θέλω να το έχουμε σαν δικαιολογία, απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουμε μόνο να κερδίζουμε. Τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρυσι, η διοίκηση αποφάσισε να επενδύσει στην ομάδα. Δεν θέλουμε να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία ότι “ψάχνουμε” να βρούμε τα πατήματα μας ως νέα ομάδα. Είμαστε καινούργια ομάδα αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αν ήξερα τα λάθη μας θα ήμουν προπονητής και θα έβγαζα περισσότερα λεφτά».

Για τους τραυματισμούς των Παπαπέτρου – Μήτογλου: «Πρώτα από όλα πρέπει όλη η ομάδα να είναι μαζεμένη. Έλειπαν παίκτες από την ομάδα, όπως ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Αρχικά η ομάδα πρέπει να είναι υγιής»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News