Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε ρεκόρ 15ετιας η ομάδα του Γιοβάνοβιτς!

Γιοβάνοβιτς: «Διεκδικήσαμε τη νίκη» - Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να ισοφαρίσει ρεκόρ που κρατούσε εδώ και δεκαπέντε χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός με το χθεσινό του αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ κατάφερε όχι μόνο να φύγει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα, αλλά παράλληλα και να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ, το οποίο διατηρούταν άτρωτο τα τελευταία 15 χρόνια!

Συγκεκριμένα οι πράσινοι στη φετινή διοργάνωση του Europa League είναι αήττητοι τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία.

Να θυμίσουμε ότι η νίκη ήρθε στην πρεμιέρα των ομίλων, όταν το Τριφύλλι επικράτησε με 2-0 απέναντι στη Βιγιαρεάλ με γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ισοφάρισε ένα ρεκόρ από τη σεζόν 2007-08, όταν τότε αγωνιζόταν στο UEFA Cup.

Συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο, μέχρι να γίνει και φέτος, ήταν η τελευταία φορά που τα δύο πρώτα παιχνίδια του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνοδεύτηκαν χωρίς ήττα.

Πιο αναλυτικά στην πρεμιέρα οι πράσινοι επικράτησαν της Αμπερντίν με σκορ 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ τη δεύτερη αγωνιστική έφεραν σπουδαίο διπλό (0-1) κόντρα στην Κοπεγχάγη μέσα στη Δανία.

Για την ιστορία οι πράσινοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο και πίσω μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να αποκλειστούν στη φάση των νοκ άουτ από τους Ρέιντζερς (0-0 στη Σκωτία, 1-1 στην Ελλάδα) και να τελειώσει κάπως άδοξα το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News