Παναθηναϊκός: Εκτεταμένο rotation με τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Οι έντεκα του Γιοβάνοβιτς και οι δύο απουσίες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική της Super League σ’ ένα ματς που χρωστάει ο σύλλογος.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα γύρισε στην Ελλάδα και αρχίζει να προετοιμάζεται σιγά-σιγά για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι χρωστούμενο (1η αγωνιστική).

Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, γνωρίζοντας πως ορισμένοι παίκτες του έχουν φτάσει στα όριά τους κι επιβάλλεται να πάρουν ανάσες.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση των Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Πέρεθ, Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη στην αρχική ενδεκάδα, ενώ από εκεί και πέρα δεν είναι απίθανο να δούμε κι άλλους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο (Σπόραρ) στο βασικό σχήμα.

Τέλος, αλλαγές δε θα πραγματοποιηθούν δεδομένα στο κέντρο της άμυνας, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές με τους Σένκεφελντ-Γεντβάι να καλούνται να βγάλουν ακόμα ένα 90λεπτο το τελευταίο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News