Επίσημα στον Πανερυθραϊκό ο Σαμοντούροβ με... ειδικό όρο!

Επίσημα στον Πανερυθραϊκό ο Σαμοντούροβ με... ειδικό όρο!

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανερυθραϊκό μπαίνοντας μάλιστα στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό κι ένας ειδικός όρος.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Πανερυθραϊκό για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης πηγαίνει να παίξει στον Πανερυθραϊκό έχοντας διπλό δελτίο, δικαίωμα συμμετοχής στη νέα του ομάδα αλλά και τον Παναθηναϊκό, καθώς μιλάμε για ξεχωριστές κατηγορίες στις οποίες αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλώς ήρθες, Αλέξανδρε!

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος τη σεζόν 2023-2024 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας με την χρήση του διπλού δελτίου, ερχόμενος από τον Παναθηναϊκό.

Ο 18χρονος ταλαντούχος «άσος» (4, 2.11) αποτελεί έναν εκ των πιο ταλαντούχων αθλητών της γενιάς του πανευρωπαϊκά, ως μια από τις πιο μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ, με την παρουσία του στην Νέα Ερυθραία να αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση των καρπών, που αποδίδει σε όλους τους τομείς το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου μας.

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία του στη διαδικασία της χρήσης του διπλού δελτίου του αθλητή. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News