Οργή Γιαννακόπουλου: «Αν νομίζεις ότι έβαλα 25 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό...»

Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για Μίχαλιουκ και Ντόρσεϊ (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ένα φίλο του Παναθηναϊκού σε live που έκανε στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είδε τον φίλο του Εξάστερου να γράφει ότι ο ίδιος δεν νοιάζεται την ομάδα, τότε ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ του έδωσε μία πληρωμένη απάντηση.

Αναλυτικά του είπε:

«Αν νομίζεις ρε φιλαράκο ότι η ομάδα είναι στα αρ@@@ια μου και έβαλα 25 εκατομμύρια έτσι τι να σου πω…

Δηλαδή έτσι πέταξα 25 εκατομμύρια? Δεν πιάνεστε πουθενά…»

Ξεκινά από το μηδέν ο νέος Εξάστερος!

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν γράφαμε ότι βαρόμετρο αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό θα είναι το επίπεδο της άμυνας του, ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Αυτή τη στιγμή οι αμυντικές επιδόσεις των πρασίνων είναι κακές προς μέτριες (πάντα με γνώμονα το χρονικό σημείο της σεζόν) καθώς το επίπεδο συνοχής είναι χαμηλό, ενώ ακόμα δεν είναι στο 100% τους οι defensive specialists (Μήτογλου, Παπαπέτρου).

Ο Παναθηναϊκός αναζητά καλούς αμυντικούς σε προσωπικό καθαρά επίπεδο.

Ως τότε -σε συνδυασμό με το μικρό διάστημα που δουλεύει η ομάδα μαζί- κάθε φορά που θα λείπουν ο Ντίνος και ο Ιωάννης τα μετόπισθεν σου θα μοιάζουν με μαύρη τρύπα.

Στο Σούπερ Καπ οι πράσινοι παρουσιάστηκαν αδύναμοι στη προσωπική άμυνα σε όλες τις γραμμές, το επίπεδο πρέπει να βελτιωθεί γιατί τον χειμώνα οι πράσινοι δεν θα μπορούν να ελέγξουν παιχνίδια με ομάδες λίγο κατώτερες ποιοτικά, σε μια μέτρια επιθετικά βραδιά τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News