«Καρφί» μετά τις δηλώσεις Αλαφούζου: «Επιβεβαίωση μέσα σε λίγες ώρες»
Μόλις δύο 24ωρα μετά την συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στο BBC, η αδιαφάνεια του ελληνικού ποδοσφαίρου φάνηκε ξανά.
Σύμφωνα με την livesport, στη πράσινη ΠΑΕ συζητήθηκε ότι η ΚΕΔ με τον ορισμό των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής απέδειξε ξανά πως αναιρεί όσα έχει συμφωνήσει λίγες ώρες μετά.
Και αυτό γιατί στην αρχή της βδομάδας η ΕΠΟ είχε διαβεβαιώσει ότι θα σφύρισε ξένος διαιτητής κατηγορίας elite στο ΠΑΟΚ-Άρης και ξαφνικά ορίστηκε ο Παπαπέτρου.
Και μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην επηρεάζεται από αυτόν τον ορισμό όμως στην πράσινη ΠΑΕ εκτιμούν ότι αυτό θα γίνει στη συνέχεια.
Δηλαδή θεωρούν πολύ πιθανό ο Στιβ Μπενετ να δεσμευτεί για ξένο διαιτητή σε ντέρμπι του Τριφυλλιού και τελευταία στιγμή να αλλάξει την συμφωνία.
Ακόμα, τονίζουν ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μόλις μία εβδομάδα μετά την επικοινωνία της ΕΠΟ και της Super League με την UEFA.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που ανεβάζει ο Νίστρουπ στην προετοιμασία
- Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για Ναν: «Ως εδώ. Αγωγή και έγκληση»
- Σύζυγος Γκραντ: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι η έκπληξη... «πακέτο» με Τσάπρα και Βήχο!
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση Κοτσόλη και ο ρόλος Νίστρουπ για Καμαρά