«Καρφί» μετά τις δηλώσεις Αλαφούζου: «Επιβεβαίωση μέσα σε λίγες ώρες»
Μόλις δύο 24ωρα μετά την συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στο BBC, η αδιαφάνεια του ελληνικού ποδοσφαίρου φάνηκε ξανά.
Σύμφωνα με την livesport, στη πράσινη ΠΑΕ συζητήθηκε ότι η ΚΕΔ με τον ορισμό των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής απέδειξε ξανά πως αναιρεί όσα έχει συμφωνήσει λίγες ώρες μετά.
Και αυτό γιατί στην αρχή της βδομάδας η ΕΠΟ είχε διαβεβαιώσει ότι θα σφύρισε ξένος διαιτητής κατηγορίας elite στο ΠΑΟΚ-Άρης και ξαφνικά ορίστηκε ο Παπαπέτρου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΚαι μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην επηρεάζεται από αυτόν τον ορισμό όμως στην πράσινη ΠΑΕ εκτιμούν ότι αυτό θα γίνει στη συνέχεια.
Δηλαδή θεωρούν πολύ πιθανό ο Στιβ Μπενετ να δεσμευτεί για ξένο διαιτητή σε ντέρμπι του Τριφυλλιού και τελευταία στιγμή να αλλάξει την συμφωνία.
Ακόμα, τονίζουν ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μόλις μία εβδομάδα μετά την επικοινωνία της ΕΠΟ και της Super League με την UEFA.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»