Θέλει ταχύτητα και επιβολή στο ντέρμπι
Ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας έκαναν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει ταχύτητα και επιβολή στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα στον Ολυμπιακό.
Το ντέρμπι πλησιάζει και ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει την ομάδα και ρίχνει το βάρος σε συγκεκριμένα σημεία. Οι «πράσινοι» όπως και χθες θα κάνουν διπλή προπόνηση, αφού υπάρχει και νέο ραντεβού στο προπονητικό κέντρο για τις 3 το μεσημέρι.
Η πρωϊνή προπόνηση άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και συνεχίστηκε με ταχύτητες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟ Εμίρ Μπαϊράμι συνεχίζει να λείπει με άδεια, ενώ ο Μπερίσα ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»
