Κάρφωσαν τον "ερυθρόλευκο" Γκαγκάτση!

Κάρφωσαν τον "ερυθρόλευκο" Γκαγκάτση!

Ο Γκαγκάτσης περιοδεύει στην Καρδίτσα εν όψει των εκλογών της Ένωσης και η ΕΠΣΚ τον έβγαλε… πρόγραμμα για την ερυθρόλευκη αγάπη του καθώς επισκέφθηκε τοπικό σωματείο που λέγεται Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφού απέτυχε να μαζέψει Ενώσεις για τις προεδρικές εκλογές της ΕΠΟ, στις οποίες ο Γκιρτζίκης κέρδισε πανηγυρικά χωρίς αντίπαλο για να συνεχίσε το… έργο Σαρρή, ο Γκαγκάτσης κόβει βόλτες στην περιφέρεια.

Εμφανίστηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης, ως νομικός εκπρόσωπος της παράταξης που νίκησε την υποψηφιότητα Γκιρτζίκη, ενώ πλέον βρίσκεται στην Καρδίτσα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ.

Η τελευταία σήμερα (20/2) με ανακοίνωσή της “κάρφωσε” τον Γκαγκάτση για την παρουσία του στην πόλη και την επίσκεψη του σωματείο που παραπέμπει στο γνωστό λιμάνι!

Ιδού και η ανακοίνωση: 

“Ο κύριος Γκαγκάτσης βρίσκεται στην Καρδίτσα για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Κ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο ρόλος του; Η δήθεν ενημέρωση των Σωματείων για τις υποτιθέμενες οικονομικές επιχορηγήσεις. Δίπλα του ασφαλώς βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης, Γεώργιος Κρανής. Αλησμόνητα είναι εξάλλου τα δημοσιεύματα του τελευταίου στον τοπικό τύπο κατά την περίοδο των εκλογών στις οποίες ήταν υποψήφιος ο κ. Γκαγκάτσης για την προεδρία της ΕΠΟ με τα οποία το μέλος του Δ.Σ αποδοκίμαζε εμφατικά την υποψηφιότητά του. Η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Γκαγκάτση ήταν ανέκαθεν ο Ολυμπιακός, και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την επιλογή του να επισκεφθεί άμα τη αφίξει του στην πόλη μας, ομώνυμο Σωματείο-μέλος της Ένωσης.Υ. Γ: Αχ φτωχομάνα Θεσσαλονίκη!!”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News